Jäätelön koostumus, lisäaineet ja rasvahapot vuonna 1993 ; Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus
Finna-recension
Jäätelön koostumus, lisäaineet ja rasvahapot vuonna 1993 ; Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus
Sparad:
Fysisk beskrivning |
51, 20, 4, [23] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
fin swe eng |
Utgivare |
Helsinki :
Elintarvikevirasto,
1994.
|
Serie | Tutkimuksia / Elintarvikevirasto, ISSN 1235-2764; 3/1994. |
Ämnen | |
Mer information | Johanna Teinilä. Mietojen ja alkoholittomien oluiden sulfiittipitoisuudet / Esko Niemi |
ISBN |
951-47-9290-4 nidottu |
Okontrollerad titel |
Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus Mietojen ja alkoholittomien oluiden sulfiittipitoisuudet |
Hämta fulltext |