Tietoa meistä

Eduskunnan kirjasto on avoin kaikille. Palvelemme eduskunnan lisäksi jokaista, joka tarvitsee tietoa eduskunnasta, oikeudesta tai yhteiskunnasta. Tietoa kirjastosta ja arkistosta.

Hakiessasi Eduskunnan kirjaston aineistoa käytä kirjaston omaa Selma-hakupalvelua. Selma-hakupalvelussa olevat kirjojen tiedot ovat osa valtakunnallista finna.fi-palvelua.

Eduskunnan kirjaston kokoelmat, palvelut ja asiantuntemus ovat kaikkien käytettävissä. Suurin osa palveluistamme on maksuttomia. Asiakaspalvelussa neuvomme ja opastamme sinua kirjaston ja sen kokoelmien ja tietokantojen käytössä. Laina-aika on 28 päivää.

Tule Eduskunnan kirjastoon Aurorankatu 6:een! Tavoitat asiakaspalvelun myös numerosta 09 432 3423 tai sähköpostilla kirjasto.lainaus@eduskunta.fi.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta hakupalvelustamme.

Mikä Finna on? -sivulta saat tietoa Finnasta ja Finnassa mukana olevista organisaatioista.