Jäätelön koostumus, lisäaineet ja rasvahapot vuonna 1993 ; Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus
Finna-arvio
Jäätelön koostumus, lisäaineet ja rasvahapot vuonna 1993 ; Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus
Tallennettuna:
Ulkoasu |
51, 20, 4, [23] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
fin swe eng |
Julkaisija |
Helsinki :
Elintarvikevirasto,
1994.
|
Sarja | Tutkimuksia / Elintarvikevirasto, ISSN 1235-2764; 3/1994. |
Aiheet | |
Lisätiedot | Johanna Teinilä. Mietojen ja alkoholittomien oluiden sulfiittipitoisuudet / Esko Niemi |
ISBN |
951-47-9290-4 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus Mietojen ja alkoholittomien oluiden sulfiittipitoisuudet |
Hae kokoteksti |