Lectio praecursoria: Osaamisen strategisen johtamisen hallinta sosiaali- ja terveysalan julkisissa ja yksityisissä palveluorganisaatioissa - Johtamisosaamisen ulottuvuudet työnohjauksellisena näkökulmana - Ollila, Seija (Hallinnon Tutkimus, 2006)
-