Erilaisuuden kunnioittaminen epäluuloisuuden ilmapiirissä - Siltala, Juha (Tieteessä tapahtuu, 2005)
Richard Sennett: Kunnioitus eriarvoisuuden maailmassa. Suom. Kaisa Koskinen. Vastapaino 2004. 277 s.