Selittäminen vai interventio. kriittinen luenta Darwinin roolista Elizabeth Groszin ajattelussa - Pulkkinen, Tuija (Tiede & edistys, 2020)
-
Keywords: Elizabeth Grosz; Charles Darwin; evoluutio; filosofia; feminismi