Taloustieteen näkökulma kaupunkiin : kirja-arvostelu - Nevalainen, Jaana (Terra, 2004)
Kaupukitalous. Johdatus kaupungistumiseen, kaupunkien maankäyttöön sekä yritysten ja kotitalouksien sijoittumiseen, Seppo Laakso & Heikki A. Loikkanen, Helsinki (2004)
Keywords: kirja-arvostelut; maantiede; taloustieteet; kaupungistuminen