Lectio praecursoria: Millä perusteella kilpailuttamaan? Tutkimus sosiaali- ja terveyspalvelujen kilpailuttamisen ja sen toimijoiden tietoperustasta ja preferensseistä - Willberg, Mirja (Hallinnon Tutkimus, 2006)
-