Peruskuivatus- ja tulvasuojelutoiminnan järjestäminen : Peruskuivatus- ja tulvasuojelutoiminnan kehittämistyöryhmän välimuistio - Peruskuivatus- ja tulvasuojelutoiminnan kehittämistyöryhmä (Työryhmämuistio / MMM, ISSN 0781-6723, 1992)
Johtopäätökset (s. 22-24).
Keywords: hallinto; maankuivatus; tulvat