Länsi-Euroopan tutkimus- ja teknologiayhteistyön rakenne - Joutsamo, Kari; Salonen, Mika (Euro-Consulting, 1988)
Yhteenveto (s. 119-125).
Keywords: Euroopan unioni : tutkimusohjelmat : COST; Euroopan unioni : tutkimusohjelmat : EUREKA; kansainväliset järjestöt; teknologia; tiedepolitiikka; Euroopan yhteisöt : tutkimuspolitiikka