Resultatlös omlokalisering : beslutsfattande i Finland i nordisk belysning - Isaksson, Guy-Erik (1989)
English summary (s. 246-250).
Keywords: byrokratia; hajautus; painostusryhmät; Pohjoismaat; puolueet; päätöksenteko; valtion laitokset