ETLA 40 vuotta : Taloudellisen tutkimuskeskuksen ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toiminta vuosina 1946-1986 = ETLA 40 years - Salo, Sinikka; Ylä-Anttila, Pekka (Etla, ISSN 0356-7443, 1986)
Summary (s. 74-75).
Keywords: Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; talouselämä; tutkimus