Porin iäkkäiden liikenneturvallisuus. Osa 2, Selvitys toteutetuista toimenpiteistä ja niiden vaatimista resursseista : toimintamalli - Rajalin, Sirpa (Liikenneturva, 1989)
Tiivistelmä (lehti 3). - Abstract (lehti 4).
Keywords: liikenneturvallisuus; vanhukset