Ympäristönsuojeluyksiköiden toimintatutkimus. Osa 2, Ympäristönsuojeluyksiköiden toiminta ja ajankäyttö - Aalto, Hilkka (Suomen kaupunkiliitto, 1988)
Johtopäätöksiä (s. 33-36).
Keywords: kaupungit; kunnallishallinto; ympäristönsuojelu