Joukkovelkakirjalainojen tuotto Suomessa 1948-1986 - Alhonsuo, Sampo; Söderlund, Kjell Peter; Tarkka, Juha (Suomen pankin keskustelualoitteita = Finlands banks diskussionsunderlag = Bank of Finland discussion papers, ISSN 0785-3572, 1989)
Tiivistelmä (s. 3). - Abstract (s. 3).
Keywords: aikasarjat; arvopaperit; korko; obligaatiot; velkakirjat