Behandlingen av krigsfångar under vinter- och fortsättningskriget : en folkrättslig studie - Hanski, Raija (Projektet Finland och de mänskliga rättigheterna, 1990)
Avslutning (s. 140-150).
Keywords: oikeusvertailu; vankeinhoito; vangit; Jatkosota; sotaoikeus; sotaoikeus : Neuvostoliitto; kansainvälinen oikeus; sotavanki; sotavanki : Neuvostoliitto; talvisota