"Detta svenskatalande bättre folk..." : en dokumenterande innehållsanalys av språkdebatter i finsk huvudstadspress under åren 1984-1988 - Herberts, Kjell (Forskningsrapporter / Institutet för finlandssvensk samhällsforskning [vid Åbo akademi], ISSN 0781-5808, 1988)
Sammanfattning och slutkommentar (s. 153-155).
Keywords: kielikysymys; suomenruotsalaiset