Suppeatutkintaisista lainkäyttölajeista erityisesti saamisen velallisperinnässä - Lager, Irma (Suomen lakimiesliiton kirjasarja, ISSN 0585-9530, 1988)
De lege ferenda (s. 231-236).
Keywords: lainhakumenettely; maksamismääräys; prosessioikeus; velat; perintä