Osakeyhtiön ja sen osakkeenomistajan kahdenkertaisesta verotuksesta : oikeustieteellinen tutkimus jaetun voiton kahdenkertaisesta verotuksesta ja sen lieventämisestä - Myrsky, Matti (Lakimiesliiton kustannus, 1988)
Zusammenfassung: Über die Doppelbesteuerung einer Aktiengesellschaft und ihrer Aktionäre (s. 471-477).
Keywords: kaksinkertainen verotus; osakeyhtiöt; osingot; verovähennykset