Nalikoiden tuotanto ja jakelu taajamissa - Virtanen, Raimo; Ritala, Pasi; Lind, Markku; Aalto & Ritala(konsulttitoimisto); Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto; Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto (Tutkimusraportti / Kotimaisten polttoaineiden alueellinen hyväksikäyttö, 1984)
Tiivistelmä (1 s.). - Sammandrag (1 s.). - Summary (1 s.).
Keywords: polttoaineet