Kotimaista polttoainetta käyttävien lämpökeskusten suunnittelukäytäntö ja tehomitoitus : esitutkimus - Komulainen, Veijo; Erkki Kupari Consulting. Energiaosasto; Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto; Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto (Tutkimusraportti / Kotimaisten polttoaineiden alueellinen hyväksikäyttö, 1984)
Tiivistelmä (1 s.). - Abstract (1 s.). - Resumé (1 s.).
Keywords: polttoaineet