Vankilan tuotantotoiminnan taloushallinnon järjestelmä : työnkulkuprojektin loppuraportti - Puhakka, Hannu; Lempiö, Ahti; Suomi. Oikeusministeriö. Vankeinhoito-osasto (Oikeusministeriön vankeinhoito-osaston selvitteitä, ISSN 0780-606X, 1987)
Yhteenveto (s. 33).
Keywords: vankilat