Kartoitus suomalaisesta köyhyystutkimuksesta ja arviot tutkimustarpeista : Sosiaalihallituksen toimeentuloprojekti - Ritakallio, Veli-Matti (Sosiaalihallituksen julkaisuja, ISSN 0357-8593, 1986)
Yhteenveto (s. 88-94).
Keywords: köyhyys; sosiaalitutkimus