Jätealan koulutuksen kehittäminen - Hukkinen, Janne (Ympäristön- ja luonnonsuojeluosaston julkaisu / Ympäristöministeriö, ISSN 0780-6795, 1985)
Tiivistelmä (s. 5-7). - Abstract (s. 8-10).
Keywords: jätehuolto; koulutus