Yksityisetsivätoimikunnan mietintö = Privatdetektivkommissionens betänkande - Yksityisetsivätoimikunta (Komiteanmietintö = Kommittébetänkande, ISSN 0356-9470, 1985)
Tiivistelmä (s. 33-34). - Sammandrag (s. 35-36).
Keywords: yksityisetsivä; esitutkinta; vartiointiliikkeet