Case studies on international norms and journalism - Holopainen, Veli (Julkaisuja / Tampereen yliopisto. Tiedotusopin laitos. Sarja B, 1987)
Abstract (s. 2). Conclusions (s. 21-22).
Keywords: ihmisoikeudet; kansainvälinen oikeus; lehdistö; sanomalehdet; sodat; syrjintä; valtiosopimukset; viestintä