Rakennusliikkeiden maanomistus pääkaupunkiseudulla - Teerimo, Seppo; Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Yhdyskunta- ja rakennussuunnittelun laboratorio (Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus = Meddelanden / Statens tekniska forskningscentral = Research notes / Technical Research Centre of Finland, ISSN 0358-5085, 1989)
Tiivistelmä (lehti 3). Johtopäätökset (lehdet 25-26). - Abstract (lehti 4).
Keywords: pääkaupunkiseutu; maanomistus