Häviävät elokuvan tekijät : tutkimus audiovisuaalisten oikeuksien luovutussopimuksista - Salokannel, Marjut (Taiteen keskustoimikunnan julkaisuja, ISSN 0785-4889, 1990)
Lopuksi (s. 191-192). - Abstract (s. 201-213).
Keywords: elokuva; tekijänoikeus; video; televisio