Alueellinen demokratia kuntasuunnittelussa - Kosama, Tiina (Yhdyskuntasuunnittelun täydennyskoulutuskeskuksen julkaisuja, ISSN 0784-3429, 1990)
Tiivistelmä (s. i). Johtopäätökset (s. 55-57).
Keywords: kunnallishallinto; kuntasuunnittelu; vapaakunnat