Förutsättningsläran : allmänna betingelser för möjligheten att frånträda rättshandlingar på grund av okända eller oförutsedda omständigheter - Lehrberg, Bert; Juridiska föreningen i Uppsala (Skrifter från Juridiska fakulteten i Uppsala, ISSN 0282-2040, 1989)
Sammanfattning (s. 571-583). - Abstract (1 s.). Summary (s. 585-594).
Keywords: oikeustoimi : Ruotsi; sopimus : Ruotsi