Skärpt tillsyn - huvuddrag i en reformerad datalag : delbetänkande - Sverige. Datalagsutredningen; Arrfelt, Ulf; Sverige. Justitiedepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1990)
Sammanfattning (s. 9-13). - Summary (s. 199-204).
Keywords: atk : Ruotsi; henkilörekisteri : Ruotsi; tietokannat : Ruotsi; tietosuoja : Ruotsi