Skola? Förskola? Barnskola! : rapport till Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi och Rådet för kommunalekonomisk forskning och utbildning i Malmöhus län - Christoffersson, Nils-Olof; Andersson, Göran; Wahlgren, Alf; Sverige. Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi; Rådet för kommunalekonomisk forskning och utbildning i Malmöhus län; Sverige. Finansdepartementet (Ds, ISSN 0284-6012, 1990)
Sammanfattning (s. 7-9).
Keywords: esiopetus : Ruotsi; julkinen talous : Ruotsi; koulut : Ruotsi; oppivelvollisuus : Ruotsi