Transportrådet : betänkande : av Utredningen om transportrådets verksamhet - Sverige. Utredningen om transportrådets verksamhet; Moberg, Sven; Sverige. Kommunikationsdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1990)
Sammanfattning (s. 9-14).
Keywords: kuljetus : Ruotsi; liikenne : Ruotsi