Översyn av utlänningslagen : betänkande - Sverige. Utredningen för översyn av utlänningslagen; Holmberg, Carl; Sverige. Arbetsmarknadsdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1988)
Sammanfattning (s. 11-13).
Keywords: pakolaiset : Ruotsi; turvapaikkaoikeus : Ruotsi; ulkomaalaiset : Ruotsi