Sveriges framtida transporter - Andersson, Åke E.; Sverige. Kommunikationsdepartementet (Ds K / Kommunikationsdepartementet, ISSN 0586-1551, 1987)
Sammanfattande slutsatser (s. 1-2). Sammanfattning (s. 32-33).
Keywords: kuljetus : Ruotsi; liikenne : Ruotsi; tieliikenne : Ruotsi; yhteiskuntasuunnittelu : Ruotsi; tulevaisuus : Ruotsi