[Livsmedelspriser och livsmedelskvalitet]. Bilaga 10, Jordbrukets insatsvaror : struktur, konkurrens och prisbildning - Sverige. 1986 års livsmedelsutredning; Berggrén, Olof (SPKs utredningsserie, ISSN 0348-8802, 1987)
Sammanfattning (s. 89-99).
Keywords: investoinnit : Ruotsi; elintarvikkeet : Ruotsi; maatalous : Ruotsi