Avfallsminimering og gjenvinning : utredning fra et utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon av 29. september 1989 - Norge. Offentlig utvalg for avfallsminimering og gjenvinning; Norge. Miljøverndepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 1990)
Sammendrag (s. 7).
Keywords: jätehuolto : Norja; ympäristönsuojelu : Norja