En bedre organisert stat : utredning - Norge. Utvalget til utredning av tilknytningsformer for statlige virksomheter; Norge. Forbruker- og administrasjonsdepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 1989)
Hovedpunkter og konklusjoner (s. 12-25).
Keywords: hallinto : Norja