Oikeustoimen peräyttämisestä konkurssitakaisinsaannissa : takaisinsaannin perusteista erityisesti lahjan ja maksun peräyttämistä silmällä pitäen - Kaisto, Janne (Conflict management, 2023)
Yhteenveto (s. 280-284).
Keywords: konkurssi; takaisinsaanti; oikeustoimi; lahjat; maksut