Digivallan jäljillä : miten datan avulla voidaan vaikuttaa päättäjiin ja ohjata maailmaa - Härkönen, Tiina; Vänskä, Riitta; Vahti, Jukka; Lehtonen, Kristo; Heinonen, Veera; Dehaye, Paul-Olivier; Suomalainen, Kirsi; Dean, Topias; Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitran selvityksiä, ISSN 1796-7112, 2022)
Sammanfattning.
Keywords: digitalisaatio; valta; yritykset; demokratia; vaikuttaminen; data; datatalous