"Kiva että juuri minä saan opiskella tätä kieltä ja se on osa kulttuuriani" : saamelaislasten hyvinvointi ja oikeuksien toteutuminen - Weckström, Elina; Kekkonen, Karri; Kekkonen, Outi; Suomi. Lapsiasiavaltuutettu (Lapsiasiavaltuutetun toimiston julkaisuja, ISSN 1798-3991, 2023)
”Jag är glad över att jag får studera detta språk som är en del av min kultur”: Samiska barn och ungas välfärd och tillgodoseendet av deras rättigheter.
Keywords: saamelaiset; lapset; nuoret; hyvinvointi; lapsen oikeusasema; alkuperäiskansat; vähemmistöt