Oikeudesta kameravalvonnan tallenteisiin : empiirinen tarkastelu kansallisen ja EU:n oikeuden soveltamisesta - Telaranta, Kari; Neuvonen, Riku (Lakimies, 2022)
Access to CCTV footage : an empirical study of national and EU law (s. 799).
Keywords: julkisuus; asiakirjajulkisuus; televalvonta; GDPR; kameravalvonta