Rättstat, Europeiska unionen och Finland - Raitio, Juha; Rosas, Allan; Pohjankoski, Pekka (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, 2022)
Oikeusvaltiollisuus Euroopan unionissa ja Suomessa.
Keywords: oikeusvaltio; oikeusvaltio : EU-oikeus; valtionsisäinen oikeus; oikeuden saatavuus; seuraamukset; ft: vastavuoroinen tunnustaminen; oikeusvaltiorikkomukset; ulkosuhteet