Kiireellisen sijoituksen päätöksenteko lastensuojelun sosiaalityöntekijän työnä - Lamponen, Tuuli (Tampere University dissertations, ISSN 2490-0028, 2022)
Decision-making of emergency placement as a social worker’s everyday work task.
Keywords: huostaanotto; lastensuojelu; päätöksenteko; tietotyö