Puettava teknologia ja yksityisyydensuoja työelämässä - Härkönen Heidi; Hokka, Jenni; Parviainen,Henni; Vänskä, Annamari; Alvesalo-Kuusi, Anne (Defensor legis : Suomen asianajajaliiton äänenkannattaja, 2022)
Tiivistelmä.
Keywords: teknologia; työelämä; henkilötiedot; yksilönsuoja; tietosuoja