Mediavälitteinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen : murros ja tulevaisuus - Ikäheimo, Hannu-Pekka; Vahti, Jukka; Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitran selvityksiä, ISSN 1796-7112, 2021)
Tiivistelmä. - Sammanfattning.- Summary.
Keywords: media; sosiaalinen muutos; digitalisaatio; tieto- ja viestintätekniikka; ft: medialukutaito; sosiaalinen media; julkinen keskustelu; vaikuttavuus