Mahdollisuudet vahvistaa ilmastolakia uusilla keinoilla - Hildén, Mikael; Auvinen, Karoliina; Berninger, Kati; Björklund, Martin; Ekholm, Tommi; Ekroos, Ari; Huttunen, Suvi; Hyytiäinen, Kari; Kokko, Kai T.; Lähteenmäki-Uutela, Anu; Mehling, Michael; Perrels, Adriaan; et al. (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, ISSN 2342-6799, 2021)
Möjligheterna att stärka klimatlagens styreffekt med nya metoder.