Nationell handlingsplan för förebyggande av riskerna med radon - Suomi. Sosiaali- ja terveysministeriö (Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisuja, ISSN 1797-9854, 2020)
Kansallinen toimintasuunnitelma radonista aiheutuvien riskien ehkäisemiseksi.
Keywords: rakentaminen; ilmanlaatu; sisäilma; syöpätaudit; radon