Kansallinen turvallisuus : vapauden ehto vai rajoitus? - Widlund, Joonas (Oikeus, 2020)
Tiivistelmä.
Keywords: tiedustelu; kollektiivinen turvallisuus; kollektiivinen turvallisuus : Amerikan yhdysvallat; perusoikeudet; oikeusfilosofia