Asuntopolitiikan kehittämiskohteita : tutkimus - Antikainen, Janne; Laakso, Seppo; Lönnqvist, Henrik; Pyykkönen, Sinikukka; Soininvaara, Ilppo; Suomi. Eduskunta. Tarkastusvaliokunta (Eduskunnan tarkastusvaliokunnan julkaisu, ISSN 2342-6616, 2017)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: asuntopolitiikka; aluesuunnittelu; kaavoitus; asuntotuotanto; pääkaupunkiseutu; aravajärjestelmä : vuokra-asunnot; asumistuki; asunnottomuus